25 juni 2019

Wij zoeken een bestuurslid NVvA (m/v) met affiniteit met het thema "Iedereen doet mee"

Het bestuur van de NVvA is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega, die affiniteit heeft met ons thema “iedereen doet mee”.

De NVvA is een nog steeds groeiende beroepsvereniging van en voor arbeidsdeskundigen. De vereniging richt zich op profilering en professionalisering van het beroep van arbeidsdeskundige. De NVvA maakt duidelijk aan arbeidsdeskundigen waar kansen in het maatschappelijke speelveld liggen. De NVvA signaleert wijzigingen in wetgeving en beleid en volgt de ontwikkeling van het vakgebied. Zij maakt duidelijk aan het maatschappelijke speelveld wat arbeidsdeskundigen te bieden hebben. De NVvA werkt nauw samen met allerlei stakeholders zoals AKC, SRA, de NEN, opdrachtgevers, vertegenwoordigers en politiek. Het bestuur heeft hier een belangrijke, sturende en entamerende rol in.

Enige bestuurservaring is belangrijk, evenals (toewerken naar) registratie SRA en certificering als arbeidsdeskundige. Geschatte tijdsinvestering: vier (met mogelijk pieken van acht) uur per week.

Van de bestuursleden wordt verwacht dat zij alle 8 bestuursvergaderingen en 2 heidagen bijwonen, deze ook voorbereiden en op verzoek aan de voorbereiding meewerken. Indien een bestuurslid door relevante omstandigheden niet aanwezig kan zijn op een vergadering wordt een actieve schriftelijke bijdrage aan de vergadering verwacht of een tijdelijke waarneming van één van de andere leden.

Het bestuurslid is verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de aan hem/haar toebedeelde taak binnen het bestuur.

Klik hier voor het volledige profiel. Reageren kan door een e-mail met jouw cv te sturen naar het NVvA secretariaat (email: nvva@arbeidsdeskundigen.nl)

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten