25 februari 2020

Praktijktafel Preferent Proces Loonkostensubsidie

Op maandag 16 maart organiseert het AKC samen met De Normaalste Zaak (DNZ) een praktijktafel Preferent Proces Loonkostensubsidie voor publieke dienstverleners, gemeenten, werkgevers en loonwaardedeskundigen. Doel: ervaringen en ideeën over loonkostensubsidie (LKS) delen, om samen tot een eenvoudiger en efficiënter proces voor LKS te komen.

Datum & tijd
maandag 16 maart, van 13.30 – 16.30 uur

Locatie
Werkroute/BIGA Groep – Thorbeckelaan 3, 3705 KJ Zeist

Meedenken met beleidsmakers

Het AKC heeft samen met het ministerie van SZW de methode van loonwaardebepaling inhoudelijk herzien. Nu gaat we samen net DNZ het uitvoeringsproces rondom LKS en loonwaardebepaling oppakken om deze eenduidiger, gemakkelijker en transparanter te maken.

Tijdens deze praktijktafel gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over het proces rondom loonkostensubsidie (LKS) en gaan we specifiek in op de processtap ‘loonwaardebepaling’. Wat gaat er goed en waar is juist verbetering nodig? We inventariseren de impact van een nieuw preferent proces op de verschillende stakeholders en hoe de loonwaardebepaling voortaan efficiënter kan verlopen.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je direct een bijdrage leveren aan een eenvoudiger werkproces voor LKS? Meld je aan door een mail te sturen naar LKS@denormaalstezaak.nl.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten