16 september 2019

Nieuwe directeur en programmamanager voor AKC

Per 1 oktober 2019 start Marianne Holleman als directeur van het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC). Na bijna 9 jaar bij GGZ Oost Brabant waar zij, als directeur HR&D, meebouwde aan een gezonde en plezierige werkomgeving ziet Marianne de overstap naar het AKC als een mooie verdiepende vervolgstap in het kennis domein van Mens en Werk.

Hans Spigt, voorzitter AKC: “Met deskundigheid, visie en bevlogenheid heeft Marianne ons in de gespreksrondes voor de selectie, overtuigd dat zij de persoon is die onze ambities met het AKC samen met de beroepsgroep kan vormgeven. Met Marianne bouwen we met vertrouwen voort aan een inspirerend kenniscentrum”.

Naast de nieuwe directeur start Vincent Braun als programmamanager bij het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC). Vincent heeft als (zelfstandig) adviseur voor SW-bedrijven en gemeenten een rijke ervaring met programmamanagement binnen de sociale zekerheid.

Hans Spigt, voorzitter AKC: “In de afgelopen 10 jaar zijn de activiteiten van het AKC stap voor stap opgebouwd en uitgebreid. De omvang, aard en diversiteit van activiteiten die er in 10 jaar is gegroeid, gaf aanleiding de huidige functie van programmadirecteur te splitsen in een directeur en programmamanager. Daarnaast is het totaal aan beschikbare uren uitgebreid. De brede ervaring van Vincent met programmamanagement en advies voor SW-bedrijven en Gemeenten binnen het sociale zekerheid domein en de handen uit de mouwen houding van Vincent zijn een welkome versterking voor AKC. Er staat veel op stapel en deze versterking is zeer welkom”.

Marianne en Vincent gaan met veel enthousiasme en samen met u aan de slag om het gebruik van alle opgebouwde kennis steeds effectiever in te zetten en weer nieuwe kennis- en ontwikkelvragen te benoemen gericht op de rol en functie van arbeidsdeskundige interventies in een steeds inclusievere arbeidsmarkt. Wij wensen hen een succesvolle entree in dit dynamische speelveld.

Zij maken de komende maanden graag nader kennis met het werkveld en met u. Wij stellen het op prijs als u daar ruimte voor wilt maken in de agenda’s. AKC laat daar afspraken voor maken, in het kader van hun inwerkprogramma.

Tot 31 december 2019 werken Marianne Holleman, Vincent Braun en Tjeerd Hulsman, de huidige programmadirecteur, als een team. De maanden oktober, november en december gebruikt Tjeerd om de overdracht naar Marianne en Vincent goed te borgen. Op 31 december 2019 stapt Tjeerd uit na 10 jaar bouwen aan AKC.

Marianne Holleman is te bereiken via mail m.holleman@arbeidsdeskundigen.nl

Vincent Braun is te bereiken via mail v.braun@arbeidsdeskundigen.nl

Tjeerd Hulsman is te bereiken via mail hulsman@arbeidsdeskundigen.nl en 06-53317675

Hans Spigt is te bereiken op spigt@arbeidsdeskundigen.nl en 06-22232192

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten