31 maart 2020

Nieuw in de AD Academie

De AD Academie is altijd klaar voor gebruik, maar nooit af. Deze week zijn e-learnings, een webinar en nieuw in de AD Academie, een podcast toegevoegd.
E-learnings: (1) Effectief (online) thuiswerken; (2) Bewust online werken; (3) COVID-19 en het coronavirus.
Webinar: Wet Arbeidsmarkt in balans: de belangrijkste wijzigingen.
Podcast: Hans Hillen over een leven lang leren.
Nieuwsgierig geworden? Log dan snel in en laat ons weten wat je ervan vindt!

Effectief (online) thuiswerken (E-learning)
Soms heb je de keuze om thuis te werken, soms kan het niet anders. In deze e-learning leer je hoe je je werkplek optimaal kunt inrichten, wat je kunt doen om in contact te blijven met je collega's en welke tools daarvoor handig zijn. Ook leer je handige toepassingen voor online vergaderen. Alles om ervoor te zorgen dat je van je huis ook een fijne werkplek kunt maken.

Bewust online werken (E-learning)
In deze cursus gaan we je niet meer uitleggen hoe je een e-mail stuurt of hoe je op het internet komt. Je volgt deze e-learning namelijk al online. Je bent wellicht zo vaak online dat je er niet meer bij stilstaat. In deze cursus ga je daar bewust mee aan de slag. Je krijgt handvatten en tips over hoe je veiliger en efficiënter online werkt.

COVID-19 en het coronavirus (E-learning)
In deze training lees je wat er tot nu toe bekend is over COVID-19 en het coronavirus. Ook vertellen we je meer over de symptomen van de ziekte, hoe deze zich verspreid en hoe je verdere verspreiding kunt helpen voorkomen.

Wet Arbeidsmarkt in balans: de belangrijkste wijzigingen (Webinar)
Door de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans krijgen werkgevers te maken met nieuwe regels die voor meer evenwicht moeten zorgen op de arbeidsmarkt. Wat betekent de wet voor een eventuele flexibele schil? Wat verandert er aan het concept payrolling? En wat zijn de consequenties voor het eigen personeelsbeleid? Ralph Kops Ralph Kops, jurist arbeidsrecht, neemt u mee langs de belangrijkste onderwerpen die van invloed kunnen zijn binnen jouw organisatie. Zo gaat hij verder in op flexibele arbeid als payroll, ketenbepaling en oproepkrachten. Ook worden de veranderingen in het ontslagrecht besproken. Aan de hand van voorbeelden krijg je inzicht in de nieuwe arbeidsrechtpraktijk. Want wat betekent de WAB voor jouw organisatie? Lees hier meer over de WAB.

SkillsTalk: Hans Hillen over een leven lang leren (Podcast)
In deze SkillsTalk wordt voormalig politicus en journalist Hans Hillen geïnterviewd door trainer en spreker Wout Plevier. Het thema dat centraal staat is een leven lang leren.


delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten