8 oktober 2019

Hoe werkt Nederland volgens jou?

Hoe houd ik mijn bedrijf ook in de toekomst gezond? Hoe kan ik groeien nu het lastig is om goede mensen te vinden? En hoe gaat dat als de economie weer verandert? Hier vind je verhalen en tips van collega-werkgevers. Voor een bredere, toekomstgerichte blik op je personeelsbeleid.

Over Slim Werkgeven
Slim Werkgeven is voor en van werkgevers. Dat houdt in dat vragen van werkgevers worden beantwoord door collega-werkgevers. Werkgevers die met dezelfde vragen geworsteld hebben en met een innovatieve aanpak een stapje verder zijn gekomen. Tijdens bijeenkomsten is het mogelijk deze collega’s te ontmoeten en ervaringen en tips en tricks uit te wisselen.

Doel van Slim Werkgeven is te zorgen voor een bredere, toekomstgerichte blik op je personeelsbeleid. Zodat werkgevers andere oplossingen kunnen vinden voor de personele uitdagingen in hun onderneming. Bijvoorbeeld door bij het zoeken naar nieuwe medewerkers ook te denken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of door het bestaande team flexibel in te zetten. Zo biedt Slim Werkgeven praktische nieuwe inzichten.

Klik hier voor meer informatie.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten