10 oktober 2019

Bijeenkomst Platform Sociaal Domein over Simpel Switchen in de Participatieketen

Op woensdag 20 november a.s. vindt de bijeenkomst "Simpel Switchen in de Participatieketen" van het Platform Sociaal domein plaats. Een inclusieve arbeidsmarkt vraagt om intensief samenwerken. Klanten met een arbeidsbeperking moeten ergens op terug kunnen vallen als het werken toch (even) niet lukt. Er moet beter inzicht zijn in de financiële gevolgen van 'aan het werk gaan'. Men moet meedoen op de best passende plek. Continuïteit in begeleiding en meer integrale ondersteuning is noodzakelijk.

Simon Heeremans( Beleidsmedewerker Ministerie van Sociale Zaken) en Martine van Ommeren ( sociaal ondernemer en regisseur Simpel Switchen in de Participatieketen bij Divosa ) geven uitleg over het project Simpel Switchen in de Participatieketen.

Shirley Oomens, bijzonder lector Arbeidsdeskundigheid(HAN) is ook aanwezig. Zij legt het verband naar duurzaam werken en informeert ons over het onderzoek “Duurzaam Werk(t)”.

De arbeidsdeskundige kan in dit proces heel goed invloed nemen. De arbeidsdeskundige beoordeelt, stimuleert en versterkt immers de mogelijkheden van de klant. Op deze bijeenkomst is ruimte voor inbreng van praktijksituaties en om jouw rol als professional naar voren te brengen.

Programma
16.30 inloop en registratie
17.00 start presentatie
18.00 pauze met broodjes en drankje
18.30 vervolg
20.00 napraten met drankjes

Locatie
De Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
3818 LH Amersfoort( naast NS Station)

Aanmelden kan via onze website.

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten