15 april 2020

Ben jij al aan de slag met de AD Academie?

Eind vorig jaar heeft de NVvA de AD Academie gelanceerd. In deze online leeromgeving vind je onder andere e-learnings, webinars en AD Essentials om je arbeidsdeskundige kennis op peil te houden. Voor de AD Academie ga je naar www.arbeidsdeskundigen.nl en log je in op je eigen account. Daarna klik je door naar de AD Academie en ben je automatisch ingelogd.

Er is steeds wat nieuws te vinden in de AD Academie. Bij de AD Essentials, veelal gemaakt door de NVvA, vind je bijvoorbeeld de presentaties en lezingen van de NVvA congressen aangevuld met de sheets, onderzoeksresultaten of factsheets voor verdieping op de inhoud. Ook cahiers van het AKC zijn hier terug te vinden, aangevuld met interviews, video’s en links naar relevante websites over het onderwerp. Daarnaast organiseert de NVvA met enige regelmaat webinars. Die kan je live volgen, of op een later moment terugkijken. Naast webinars en AD Essentials vind je er ook e-learnings en WE-learnings die we inkopen van een van de grootste online opleiders in Nederland. WE-learning is interessant samen met een groep collega’s, of met jouw OT-groep.

In de AD Academie kun je eenvoudig zoeken op de ‘google-manier’. Net als bij Netflix scroll je door de nieuwe toevoegingen of populaire trainingen. Je kan ook gebruik maken van filters in het menu. Ook willen we je wijzen op de agenda waar nieuwe releases of webinars worden aangekondigd. Neem daarom regelmatig een kijkje in de AD Academie!

delen via

Ander nieuws

Bekijk alle berichten